Openingstijden:

 
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 t/m 22:00
Woensdag 11:00 t/m 22:00
Donderdag 11:00 t/m 22:00
Vrijdag 11:00 t/m 01:00
Zaterdag 11:00 t/m 01:00
Zondag 11:00 t/m 22:00 
           
Keuken: 12:00 tot 20:30
Wij reserveren graag voor u een tafel in ons gezellige restaurant.

Alle 1e feestdagen Gesloten!
Oud & Nieuw Gesloten! 
 Luxe kamperen op een boerderij in de Achterhoek!


De Domme Aanleg is een heerlijke uitvalsbasis tijdens uw vakantie en horeca partner van www.Boerenbed.nl!
Bij Het BoerenBed kun je in heel Nederland en daarbuiten op verschillende boerderijen een erg leuke glamping familievakantie boeken. Glamping staat voor een eigentijdse manier van kamperen in een tent die is voorzien van alle moderne gemakken. Daarbij kun je met volle teugen genieten van het landelijk leven op een boerderij in de vrije natuur!


Voel je één met de natuur in de Achterhoek!


Een familievakantie op het terrein van een echte boerderij waar nog dagelijks gewerkt wordt, geeft je op een leuke manier een kijkje in het leven zoals dat zich afspeelt op het platteland. De BoerenBed boerderijen in Nederland zijn altijd gevestigd op een landgoed van Natuurmonumenten of in een beschermd natuurgebied waar je heerlijk tot rust kunt komen!
 

Luxueus kamperen in een fraai stukje Nederland!


De Achterhoek is bij uitstek een gebied waar natuur en agrarische gebieden een fraai geheel vormen. Eeuwenoude landerijen en pittoreske dorpjes met een rijke geschiedenis kom je er volop tegen in bijvoorbeeld De Graafschap waar veel authentieke boerderijen het uitzicht bepalen. In het openluchtmuseum Erve Kots in Lievelde, kun je in je glamping vakantie met eigen ogen zien hoe de bewoners van Saksische boerderijen vroeger samen met het vee onder één dak leefden. Ook een bezoekje aan het kasteel in Borculo geeft je een goede indruk van het verleden in een bijzondere Nederlandse omgeving!
 

Een unieke familievakantie vieren via Het BoerenBed!


Een vakantie via Het BoerenBed is altijd een feestje voor het hele gezin. Boek vandaag nog via de website een aantrekkelijk weekendje weg of een complete vakantie!

Meer informatie over BoerenBed surf naar: www.boerenbed.nl